unable to find repository – need a little help please!

For a while now I have had a lot of red when I work with PowerShell.  See the error: It turns out I have this issue on a Windows 10 VM, and several Win2K16 VMs.  Been very frustrating.  Not sure what caused it. The only help when I Google is this article - https://evotec.xyz/update-module-packagemanagementinstall-package-unable-to-find-repository/ - … Continue reading unable to find repository – need a little help please!

Speeding Recovery of multiple tier applications using VAO

Hello all, I had a request to write this up so I am doing it in a bit of hurry.  Don't hesitate to say it needs more detail or whatever if you need help. This example is for people working with Veeam Availability Orchestrator. Update: use the info below for tier 3, and tier 4 … Continue reading Speeding Recovery of multiple tier applications using VAO

vSphere 6.7 Update 1 – things I have noticed . . .

The upgrade was super easy in one lab, and easy in another - and not super easy here due to oddness not related to Update 1.  I am very happy with the results - I really like using just the HTML5 client.  I love having everything in the Content Library. But, I don't work for … Continue reading vSphere 6.7 Update 1 – things I have noticed . . .

10 GB connection dropping on SYS-5028D-TN4T

I have four of the wonderful Supermicro mini - towers (details here). I really like them.  But just recently I have had two incidents of the 10 GB port dropping.  This would impact my storage and vMotion networks. The network is an Intel X552/X557-AT 10GBASE-T with a NetGear 10 GB 8 port switch (model 708 … Continue reading 10 GB connection dropping on SYS-5028D-TN4T

VAO – Virtual Lab ‘X’ not found on server ‘y’

You might see this error one day in VAO.  I have. It is pretty simple to see this.  I had configured my replication on the production site, and I had created the virtual lab on the recovery site.  I did that specifically since I had virtual labs on my production site for the SureBackup jobs … Continue reading VAO – Virtual Lab ‘X’ not found on server ‘y’